گروه پتروپارس دارای تجارب ارزشمندی در زمینه برنامه‌ریزی و اجرای فعالیت‌های مرتبط با مسئولیت‌های اجتماعی و حرکت به سوی توسعه پایدار و دیگر جنبه‌های مختلف همانند حفاظت از محیط زیست، محیط کار، بازار، صنعت و جامعه است.

با این پیشینه، مدیریت بهداشت، ایمنی، محیط زیست و کیفیت (HSEQ) این شرکت در سال 2014 به عنوان نماینده و عضو کمیته رهبری مسئولیت اجتماعی صنعت نفت انتخاب شد و مطابق سیاست‌های کلان وزارت نفت در زمینه مسئولیت اجتماعی، افتخار آن را داشت تا با فرهیختگان نفت و گاز و پتروشیمی همراه و همگام شود. برای ایجاد ارتباط و تعامل با نهادها و سازمان‌های داخلی و خارجی و به منظور یکسان سازی اقدامات عملی کمیته مسئولیت اجتماعی (CSR) در شرکت پتروپارس ایجاد شد. مسئولیت و وظیفه اصلی این کمیته ایجاد توازن بین سیاست ذی نفعان از طریق سیاستگذاری و یکسان‎سازی کنش‌های اجتماعی داوطلبانه و برنامه‌های اقتصادی و محیط‎زیستی همگام با سیاست‌ها، فرهنگ و ارزش‌های بنیادین پتروپارس است، به نحوی که با شفافیت و مسئولیت‎پذیری در برابر جامعه، نام شرکت و تصور عامه مردم از مجموعه سازمانی شرکت ارتقا یابد و توسعه پایدار گروه پتروپارس محقق شود.

به اعتقاد ما پایبندی و تعهد داوطلبانه برای حفظ و حمایت از منابع انسانی و ثروت‌های زیست محیطی از الزامات تعالی در زمینه تخصصی، موفقیت حرفه‌ای، مسئولیت اجتماعی و کمک موثر به توسعه پایدار شرکت و جامعه محسوب می‎شوند. رویکرد مسئولیت اجتماعی در پتروپارس در حکم چراغ راهی برای مدیریت استراتژیک و کارآمد انواع ریسک‌ها و فرصت‌ها است. پتروپارس همواره به این امر پایبند بوده است که پایداری اجتماعی و محیط زیستی را پاس بدارد؛ چانچه یکی از مهمترین اهداف خود را تعالی سازمانی و مسئولیت‎پذیری اجتماعی قرار داده است تا زمین و خاک را پاکیزه نگه ‌دارد و برای دستیابی به این اهداف مطابق قوانین و مقررات و استانداردهای ملی و بین‎المللی اقدامات لازم را انجام داده است. ما در این شرکت تمام شرایط ناظر بر HSE را رعایت کرده و حتی در برخی موارد از این گونه الزامات پا را فراتر نهاده و نسبت به نگرانی‌های گروه‌های ذی‎نفع از خود مسئولیت نشان داد‎ه‎ایم. ما باور داریم که توسعه صنعتی و اقتصادی باید با حفظ انواع گیاهان و حیوانات همراه باشد و نباید هیچ نوع آلودگی و آسیب به محیط زیست وارد شود. بنابراین همیشه در تلاش بوده‌ایم تا برای اجرای طرح‌های مدیریت کنترل، زیرساخت‌های لازم را فراهم سازیم و با انجام مطالعات جامع و گسترده در حوزه ارزشیابی تاثیرات محیطی، اجتماعی و بهداشتی (ESHIA) در مناطق مستعد تسهیلات ساحلی و دریایی، عوامل مخرب را شناسایی و تاثیرات آن را به حداقل برسانیم.